Meedoen

Het draait natuurlijk om het spannende slotdebat, de klassenfinale. Wat je allemaal leert tijdens de voorbereidende lessen is minstens zo interessant.

Aan deelname zijn geen kosten verbonden. Geef hieronder snel en gemakkelijk aan dat je geïnteresseerd bent. Klik op ‘versturen’ en je bent direct ingelogd zodat je de lesbrieven en het benodigde lesmateriaal kunt downloaden. Zodra je dat in handen hebt kun je meteen de klassenfinale, of de mini-workshop + slotdebat inplannen . Met de voorbereidende lessen kun je dan bij wijze van spreken morgen al beginnen! Jouw leerlingen zijn dan in no time getrainde debaters!

Vragen? Wel of niet meedoen?

Heb je nog vragen? Wil je advies? Besluit je om toch niet mee te doen? Je kunt altijd een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Maar let op: binnen enkele werkdagen nadat je interesse hebt getoond, neemt DebatUnie contact met je op om een en ander af te stemmen. Dan kun je ook vragen stellen, overleggen of advies vragen. Of besluiten om dit jaar toch niet mee te doen.

Aanmelden

Geef aan dat je interesse hebt om mee te doen middels onderstaand formulier. Direct na het verzenden ervan kun je het lesmateriaal downloaden, les voor les of alles in één keer. Kom je later nog eens terug op de site? Dan kun je met gebruik van je e-mailadres weer inloggen en materialen downloaden.

Aanmeldformulier

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Lesmaterialen zijn ontwikkeld door de DebatUnie voor het project Meet the Boss.
Heb je vragen? Kijk dan op www.debatunie.nl of bel 071 203 2403.

Meet the Boss
is een initiatief van Jet-Net & TechNet.